divendres, 16 de març del 2018

Castell Cartoixa i savis/es de Terrassa

Continuem treballant a fons la nostra ciutat. Ens estem convertint en uns experts de Terrassa! I és que, per salvar als Terrassencs del desastre i el caos, cal que anem superant mooolts reptes... i per superar reptes ens cal anar a visitar diferents llocs importants i recollir informació interessant.

És per aquest motiu que dimecres vam anar a visitar el Castell Cartoixa.  De camí cap al castell vam comentar d’altres edificis i aspectes de Terrassa que hi havien a la vora: les Esglésies de Sant Pere, les Hortes dels Frares, la casa Baumann,... Finalment vam entrar dins del castell Cartoixa i vam fer el recorregut per dins del mateix.

Dijous vam tornar a marxar Vallparadís amunt (se’ns estan posant unes cames!), aquesta vegada per anar a visitar el museu tèxtil de Terrassa, a on ens esperaven un grup de savis i sàvies del tèxtil de Terrassa mooooolt amables. Ens van explicar tot de coses interessants sobre la història tèxtil de la nostra ciutat. Però el que més ens va agradar va ser descobrir coses sobre la fàbrica que dóna nom a la nostra escola: Sala i Badrinas. Des d’aquí volem agrair a aquest grup de persones la seva atenció i l’estoneta tan maca que ens van fer passar!

A continuació podeu veure els vídeos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada